Barselyoga.jpg

Barselyoga

Barselyoga er trening for nybakte mødre der barnet også er med på noen av øvelsene. Treningen støtter opp under kroppens prosesser etter fødselen. Fokuset er derfor på bekken, rygg og nakke. Vi gjør også milde mageøvelser som trener den dype magemuskulaturen uten å belaste de lange magemusklene som gjerne trenger tid til å gro tilbake etter fødselen

Kombinasjon av øvelser, pust og avspenning løser opp spenninger som kan være et resultat av fødsel, amming, bæring og stress. Pust og avspenning kan også være en god hjelp på søvnmangel.

Når mamma slapper av slapper også barnet av. Barselyoga er derfor også en fin tid for samspill medbarnet ditt. Timen vil også inneholde enkel baby massage. Noen av øvelsene barnet blir ledet gjennom her er også med på å forebygge luftsmerter.

Barselyoga er et kurs med små grupper for at alle skal bli sett og få god oppfølging.

Barnets behov kommer selvfølgelig først. Det er derfor helt greit både med amming, skift, lek og søvn.

Ta med et teppe til barnet og gjerne en leke det er glad i.

Etter å ha jobbet med øvelser, pust og avspenning, avrundes timen med en rolig sanglek. Dette fordi stemmen din er noe av det beste barnet vet :)

Jeg har drevet med Iyengar yoga siden 2001. Jeg har fulgt yogalærerprogram med senior Iyengar yoga lærer Glenn Ceresoli, og oppdaterer meg kontinuerlig for å utvikle min egen kompetanse og undervisning videre. Jeg har 4 års utdannelse fra teaterskole i Nederland og jeg har jobbet mye med sang, musikkog bevegelse for barn.

Jeg kan starte kurs for barselgrupper eller andre konstellasjoner av mødre med baby. Minimun 6 mødre.

 

 

 

Teaterverksted Vistnestunet.jpg

Kreativ lek

 

Fordi det er gøy å leke og skape sammen!

Gjennom ulike uttrykksformer lager jeg trygge rammer hvor foreldre og barn sammen kan leke og skape et felles uttrykk.  Gode opplevelse er grunnlaget for gode relasjoner.  Målet er å få trygge foreldre og barn som byr på seg selv i møte med hverandre. Dette er en lystbetont lek som også er med på å  danner en "kvalitets bank" av gode erfaringer, som kommer godt med når vi også skal løse situasjoner som er mindre lystbetonte.

 

Fra teaterverksted på Randabergfjellet

Fra teaterverksted på Randabergfjellet

Teaterverksted

Gjennom ulike leker og øvelser blir vi bedre kjent med eget og andres uttrykk.

Ut fra tematikk som interesser gruppen skaper vi teater sammen. 

Det aller kjekkeste er når vi jobber naturnært og kan finne herlige inspirerende steder som stimulerer den skapende prosessen.

Jeg organiserer teaterverksted for alle aldre.